Over Ons

Bali Living is opgericht door Marieke en Peter, die op hun wereldreis voor het eerst in aanraking kwamen met de prachtige producten die op Bali gemaakt worden. Destijds was dat een beetje lastig mee te nemen in hun backbacks….maar tegenwoordig wonen zij met hun twee kleine kinderen Thijs en Isa op Bali.

Tijdens één van hun familie weekend tripjes om het prachtige eiland waar zij op wonen te verkennen, liepen zij in de omgeving van Ubud tegen leuke kleurrijke souvenirs aan. Alle gezinsleden waren meteen verliefd op de kleurrijke tekstborden en andere meubels en accessoires die daar te koop waren. Nadat ze eerst zelf een aantal items hebben aangeschaft die van erg goede kwaliteit bleken te zijn en ook enorm in de smaak vielen bij bezoekende vrienden en familieleden, werd besloten om Bali Living op te richten en met deze prachtige producten, wat van de Balinese kleur en vrolijkheid naar Nederland te brengen.

Met het hele gezin werden een paar tripjes naar het binnenland van Bali ondernomen om op zoek te gaan naar lokale families die hout van de beste kwaliteit op hoogwaardige manier weten te bewerken. Ze zijn op bezoek geweest bij een aantal families en ondanks dat er niet dezelfde taal werd gesproken, zorgden Thijs en Isa er eigenlijk altijd voor dat het ijs gebroken werd. Uiteindelijk zijn er met behulp van een tussenpersoon goede afspraken gemaakt met de leveranciers.

Marieke

met het kopen van zo’n uniek en kleurrijk tekstbord, steun je dus ook een goed doel. Met de aanschaf help je namelijk mee in het voorzien van het levensonderhoud van deze verschillende families!

Marieke Bali Living