Houd er rekening mee dat deze website slechts twee jaar geleden is gestart en nog steeds groeit en verandert. We hebben wel een aantal regels en wetten in Nederland en voor sommigen van hen zullen sommige mensen geen enkele vorm van compensatie krijgen voor het feit dat ze beledigd zijn, maar we vragen u om te weten wat goed voor u is, daarom willen we aangeven wat het minimumbedrag is dat u ons mag betalen voor een van onze diensten. , vindt u het op onze Servicevoorwaarden. Ook proberen we in de geest van de website een duidelijk en eerlijk verschil te maken tussen verschillende soorten fluitjes, evenals voor u als onze bezoekers.

Als u een fluitje vindt dat niet aan al onze eisen voldoet, laat ons dan een reactie achter en we zullen proberen het zo snel mogelijk te repareren.

Affiliate links vereisen niet dat onze website om iets te verkopen. Ze staan alleen een link toe die naar de handelaar zal leiden. Wanneer je de advertentie van de verkoper bekijkt, zie je de link met het logo van de verkoper. Het kan worden gebruikt voor veel dingen, maar je bent niet verplicht om iets te kopen. Affiliate links werken alleen als je ze volgt en je bent een handelaar. Daarom maken we de link in een affiliate overeenkomst die op elke pagina van onze website gebruikt kan worden. De reden voor het maken van de link is, zodat de handelaren niet hoeven te betalen iets te worden vermeld en de site is goed ingeburgerd. We willen dat mensen hun eigen bedrijf beginnen, maar geen extra betalen om er geld aan te verdienen. In dit geval u meer inhoud en meer geld hebben. Je hebt ook toegang tot dezelfde soort tools die we al vele jaren gebruiken.