Klanten service

Privacy & Veiligheid
Voor Bali Living is een verantwoorde omgang met gegevens van de bezoeker van groot belang. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bali Living houdt zich hierbij aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens daaraan stelt. Bali Living bewaart geen betalingsinformatie van klanten op de website. Voor meer informatie bekijk ook ons Privacybeleid.

Klachten, Retour & Vervanging
Bij klachten of schade heeft de klant recht om de artikelen retour te sturen. U kunt uw klacht direct aan ons richten via email direct na constatering. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de klacht te bespreken. Indien nodig zorgt Bali Living voor een snelle vervanging van het product, of indien door Bali Living terecht geacht, een terugbetaling van de kosten. Mocht het product niet naar wens zijn, dan heeft u heeft het recht de artikelen binnen 2 weken terug te sturen aan Bali Living, in onbeschadigde verpakking. U betaalt hiervoor dan alleen de verzendkosten. Indien producten speciaal op maat worden gemaakt op uw wensen, nemen wij hierover contact met u op. Deze kunnen namelijk niet zonder meer retour gestuurd worden. Voor meer informatie bekijk ook onze Garantieregeling.

Bestelling
De bestelling wordt door Bali Living zo snel mogelijk uitgevoerd. Indien de klant zich niet aan de betalingsvoorwaarden houdt, heeft Bali Living het recht de bestelling als niet gedaan te beschouwen. In de praktijk zal Bali Living in deze gevallen contact opnemen met de klant.

Betaling, Prijzen & Promotie
Bij bestellingen bieden wij de volgende betaalmethoden aan:

  • iDeal (overboeken via uw eigen bank)
  • Paypal

De betalingen worden afgehandeld via Sisow Payment Inovations. Dit is een betalingsafhandelaar die onze betalingen voor ons verwerken. Zodra de betaling ontvangen is wordt de levering in gang gezet. Prijzen vermeld op de website zijn inclusief BTW en geldend voor de klant op het moment van bestelling. Prijsverhogingen of verlaging zijn alleen van toepassing op nieuwe bestellingen. Promotiekortingen zijn alleen geldig in de daarvoor geldende actietermijn. Indien de termijn verstreken is, of de promotieactie of promotiekorting niet meer van toepassing is, zal de promotiecode niet meer te verwerken zijn via de website.

Bestelling bekijken
De klant kan altijd het verloop van de bestelling inzien met de daarvoor verstrekte gegevens. Deze gegevens worden na de bestelling direct beschikbaar gesteld aan de klant.

Aanpassen accountinformatie
De klant kan altijd zijn account gegevens wijzigen. Dit kan via de website en wordt direct verwerkt. Het wijzigen van leveradressen wordt alleen toegepast op toekomstige bestellingen en niet op lopende bestellingen. Een leveradres kan na een bestelling alleen per e-mail gewijzigd worden.