Aanvraagformulier

Als je om wat voor reden dan ook contact met me wilt opnemen, schrijf het dan en laat het me weten.

Ik ben onderzoeker en schrijver over honden, katten, mensen en dieren. Ik bestudeer dierlijk gedrag, dierlijke communicatie en dierenpsychologie.

Ik begon deze blog ongeveer een jaar geleden en het was een van de eerste blogs te komen uit mijn onderzoek naar honden, kat, en menselijke interacties. Ik probeer me te concentreren op de onderwerpen die interessant zijn voor mij, dus je zult niet te veel artikelen vinden over hoe je een kat te leren zeggen "stop" of hoe honden te leren om elkaar te begrijpen (hetzelfde geldt voor mijn huisdier hond).

Ik richt me ook op onderwerpen zoals leren om goed te worden in het zijn van een gezelschapshond, het maken van vrienden met je kat, en wat mensen moeten begrijpen over de mensen en de dieren waarmee ze communiceren. Ik probeer het leuk te houden, en ik probeer niet prekerig te zijn. Ik probeer te delen wat ik heb geleerd, en ik hoop dat ik kan u helpen als een hondenliefhebber en een kat eigenaar, dus stuur me een e-mail of laat me een reactie als je vragen hebt of hulp nodig hebt.

Ik heb een aantal zeer spannend nieuws te delen met u.

Ik lees graag over je hond. Het is gemakkelijk om de persoon te leren kennen die het meest om u en uw hond geeft. Een vriend met een goede hond is beter dan een vriend zonder hond, dus aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ook is het erg belangrijk om een goede en zorgzame mens in je leven te hebben. Ik ben er altijd voor je. Ik hou van honden zo veel, zou ik zo ver gaan om te zeggen dat ik een puppy hond minnaar! Ik ben een Nederlandse hondenliefhebber. Ik hou van honden en dieren en mijn eerste hond was een hond, maar ik heb niet echt een favoriet! Als ik er een zou kiezen, zou ik kiezen voor een Labrador! Ik ben geen grote fan van de Engelse taal (ik ben niet eens vloeiend in het) en ik ben niet erg dol op Engels zinnen, maar ik zou zeker graag meer over het Engels te leren! Ik ben een Engelse hondenliefhebber! Daar is deze blog voor.

Opening Hours